Život je jen náhoda, jednou jsi dole, jednou nahoře...

Konec světa na dohled!!?

29. 8. 2010 15:31
Rubrika: Vlastní tvorba

Tak jsem se zase jednou zavřela do své trucovny a přemýšlela. Vám nepřijde divné, co se to teď, poslední léta, všude děje? Jsou povodně, zemětřesení, sopky soptí (třeba teď ta v Indonézii, kdoví, jak to všechno dopadne..), nebo někde hoří a tak... Počasí a přes něj naše Země nám dává najevo, že už to přeháníme a že se nám to asi všechno brzo vrátí. Takže bych klidně souhlasila s někým, kdo říká, že bude brzo konec světa... Příroda nám dává znát, že to už přeháníme, a navíc lidi blbnou jak o život a zasvěcují se satanovi. Vždyť to přece nejde! Tak se to nedá dělat!

A tak jsem se rozhodla, že se budu snažit chodit častěji do kostela a tak, a taky se budu chovat ekologicky. To je logický, že každej by měl přiložit ruku k dílu a snažit se, jak může. Takže třídím odpady, nebudu používat spreje kvůli takovejm těm sajrajtům, co jsou v nich a škodí atmosféře, budu si na nákup nosit svoji tašku a nebrat si ty strašný igelitky a budu to taky vysvětlovat všem lidem. Aby si dávali pozor.

Zobrazeno 1372×

Komentáře

BoTka

ja bych toto az tak neresil ze spinime vic zemi něčim. tato ekologicka dan v puvodu byla vymyslena aby z lidi tahat penize do kasy statniho rozpoctu. mimo to se plati dane, aby toho nebylo malo chystaji dalsi nesmyslne zakony.. co se tyce konce sveta:

Neverim ze my to zazijem :) z jednoho prosteho duvodu. my zazivame jak se nam zda vsechy znaky z prichodu Jezise. ale neni to vse vetsina ano ale ne vse.....

jako dalsi vec osobne ja Adventisty beru jako sektanty. (nemam proti nim nic zleho) ale nelibi se mi jejich tvrzeni ze oni jsou nejpravdivejsi vira. siri bludy o koncich sveta siri bludy typu ze papez je antikrist, atd atd a mnoho dalsich nesmyslu. nerikam ze jsou nerozumni ale basti to co se jim podava a fanaticky bez rozmysleni a hledani odpodvedi to zastavaji(fanatici)

BoTka

ja porad nechapu proc vsichni se chytli toho ze my nicime planetu. zeme kazdy urcitou cast prochazi nejakou etapu cas(dejme tomu 10000 let a sama osobe se ochlazuje a otepluje to co vidime ted je jen nepatrne zrychleni toho procesu otepleni tym ze prestaneme delat to to ci tamto stejne je to k nicemu protoze spatky se to nevrati a bude zeme smerovat k svemu cili.

Zobrazit 11 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz