Život je jen náhoda, jednou jsi dole, jednou nahoře...

Zrzavci

28. 5. 2010 12:01
Rubrika: Vlastní tvorba

Tak jsem si vzala dnes volno a zajela jsem za babičkou na vesnici. Ani ji nechci přemlouvat ohledně voleb, babička má svůj rozum a do takovýchto věcí si povídat nenechá.

Ptám se, jestli nechce s něčím pomoci, když už jsem teda přijela, a babička, že chce pomoct v zahradě - blééé, hlínu nesnáším, hrozně špiní :/ Ale babička mně překvapila, byla zákeřnější, než obvykle. Povídá, že ví, jak nesnášim tu hlínu a že teda vůbec nemusím šahat na hlínu, je tam stejně mokro, ale má lepší práci - potřebuje povraždit nějaký šneci nebo co. Fůůůj, ty jsou opravdu odporní teda! Hnědozdrzaví vobludy, klidně 8 - 10 cenťáků, žerou všechno, ale samo nejradši to, co my - takže okousali salát, papriky i rajčata. A babčka vymyslela, že idální je buď smrt jako šlechtic - být probodnut, nebo v solném roztoku ve flašce. Na bodání nejsem, takže jsem začala vymejšlet, jak tam ty vobludy dostat, aniž bych na ně musela šáhnout.

Použití klacíku se nabízelo, a ono to celkem funguje! Jak mají po sobě takovej ten slizskej sajrajt, tak se přilípnou a žbluňk - flašla od Hanácké z Hané se plní.

 

A z toho celího zase plyne jedna věc - jak jsem ráda, že žiju ve městě, protože na vesnici bych to fakt nepřežila. Kadeřnice opilá mimoňka, kosmetička tam není, a pohybujou se tam takovýhle hnusný různý zvířata - šneci, babouci, breberky různý lítavý i lezavý a všude hlína.

No hlína!

Zobrazeno 817×

Komentáře

Pivečko

A co byste volila Vy, Moničko? Jako stranu?<br />
Hm, také bych nebydlilo ve vesnici.<br />
Je tam moc lidí nahromaděných na jednom území, fujky.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz