Život je jen náhoda, jednou jsi dole, jednou nahoře...

Koho mám volit?

11. 5. 2010 13:30
Rubrika: Vlastní tvorba | Štítky: tema:politika-volby

Tak jsem si říkala, že by asi bylo dobré jít k volbám. I mí kamarádi mě k tomu ponoukají, ale každý radí něco jiného.

Moje známá, s níž jsme se poznali u jednoho kostelíka, kde žebrá, tak ta prý bude volik komunisty. Prý by se jí nic takového za jejich vlády nestalo. Ale přece, zase spousta lidí říká, že volit komunisty je prasárna. No, nevím, já takové výrazi nepoužívám, tu dobu si moc nepamatuju, ale asi mají pravdu. Tak sem Mařence /té od toho kostela/ dala pajsku, ať si dá nějakou dobrotu a rozmyslí si ještě, koho teda zvolí.

Kamarád Jim, kterej je modelem a mým velkým vzorem, bude zase volit odéesku. No, to prej zase není dobrý, páč nejsou proti potratům a tak. Takže zase nevím. Ale Jim je docela chytrej, řekla bych, tak to minimálně nebude tak strašná volba, jak kdybyvolil komunisty. O nich taky říká to s tou prasárnou.

Můj kámoš odsud Jidášek, kerej sem ale asi už nechodí, zas říká, že asi bude volit ty Lidovce, páč mu vyšlo v tom zdejším testu, že je prostě jejich typickej volič. Je pravda, že trávu v podstatě už nehulí, do školy taky někdy zajde; mno, prostě šel do sebe. Asi si bere příklad z těch, co je chce volit, budou to nějací dobří týpci.

Strejda od babičky bráchy bude prej volit socany, ale všicí z rodiny říkaj, že uplně vypatlanej, že  ten pán s tím kožním útvaremna obličeji není moc hodnej. Teda oni říkají, že je to svině špatná, ale mně se nelíbí, když se takhle mluví o lidech, který vlastně člověk ani nezná. Takže ho radši volit nebudu, aby si o mně v rodině taky neříkali, že jsem vypatlaná, když to vůbec není pravda!

Moje dredatá kamarádka Súzi bude volit tu zelenou stranu, jak je proti atomovejm elektrárnám a různejm jinejm znečišťovačům ovzduší, vod a okolí, kde žijí lidé i různé zvířata. Ale ti se mi moc nelíbí, páč Súzi je strašně proti různejm věcem, jako jsou třeba řízky, nebo norkový kožichy. A ty já mám moc ráda. Takže je teda jako volit nehodlám.

No, tak teda nevím. Asi si taky udělám ten test a tam mi vyjde, koho mám volit.Jo, tak to bude nejlepší. Takže když jako nebudete vědět, zkuste si taky udělat taky ten test (nemyslím ten, jak se na něj čůrá) a bude vám to jasný. Ahoj!

 

Zobrazeno 2932×

Komentáře

Jan Rybařík

Jasně že jo! Jen si věř, ne že to není špatné, je to dost dobré, do tohooo!;)

petisek

Zvláštním způsobem jsem se poránu prokliklal na tento příspěvek a chtěl jsem ti vyjádřit svoje poděkování. Líbí se mi tvé hledání. Jsi zodpovědná. Tvé příspěvky mají poetiku i vtip.

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz